mr G.R.A. Apol, Mediator / Bemiddelaar

 

Kwaliteiten

Praktisch ingestelde “bruggenbouwer”, verbinder en probleemoplosser. Ik ben een “mensen-mens” en dus daadwerkelijk geïnteresseerd in wat mensen doen, wie zij zijn en wat hen beweegt.

Trainen is voor mij een samenspel met de groep.

 

Profiel

Met de combinatie van mijn expertise als juridisch professional en die van mediator / conflictbemiddelaar, ben ik beschikbaar om problemen in werksituaties tot een praktische en voor alle betrokkenen acceptabele oplossing te brengen. Vanuit mijn ervaring als trainer en coach ben ik ook in staat om bij te dragen aan het verbeteren van samenwerkingsrelaties. Inmiddels heb ik 37 jaar ervaring in het oplossen van conflicten.

Ik publiceer over werk- en conflict gerelateerde onderwerpen.

 

Ik ben (misschien teveel) een Bourgondiër en een genieter van muziek (van Bach tot en met de jaren-60). Schilder. Gehuwd. Vader van twee prachtige kinderen.

CV Govert Apol (januari 2017).pdf
Adobe Acrobat document 173.4 KB